Re: HTTPS Configuration not working Wildfly 8 CONNECT 4.6

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: HTTPS Configuration not working Wildfly 8 CONNECT 4.6

aparcelli
After running the validation suite again it was giving me 404 on HTTP requests. It turns out my CONNECT deployment was no longer in the wildfly deployments...I'm not sure how this happened because before I started changing the configuration I ran the validation suite and everything was passing. Anyways, I simplified my configuration a little bit and redeployed connect and the validation suite is passing now. For those that run into this, I updated the port in uddi, internalConnection(as was suggested by Minh) but also in all the test suite configuration files(not sure I had to but this worked for me).

Here is my updated configuration:

...

<subsystem xmlns="urn:jboss:domain:undertow:1.2">
            <buffer-cache name="default"/>
            <server name="default-server">
                <http-listener name="default" socket-binding="http"/>
                <https-listener name="https" socket-binding="https" security-realm="ApplicationRealm" verify-client="REQUESTED" enabled-cipher-suites="SSL_RSA_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA,SSL_DHE_RSA_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA, TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_DHE_DSS_WITH_AES_128_CBC_SHA, TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA, TLS_DHE_DSS_WITH_AES_256_CBC_SHA,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA, TLS_ECDH_ECDSA_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA,TLS_ECDH_ECDSA_WITH_AES_128_CBC_SHA, TLS_ECDH_ECDSA_WITH_AES_256_CBC_SHA,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA, TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_CBC_SHA, TLS_ECDH_RSA_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA,TLS_ECDH_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA, TLS_ECDH_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA,TLS_ECDHE_RSA_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA, TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA, TLS_ECDH_anon_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA,TLS_ECDH_anon_WITH_AES_128_CBC_SHA, TLS_ECDH_anon_WITH_AES_256_CBC_SHA" enabled-protocols="TLSv1"/>
                <host name="default-host" alias="localhost">
                    <location name="/" handler="welcome-content"/>
                    <filter-ref name="server-header"/>
                    <filter-ref name="x-powered-by-header"/>
                </host>
            </server>
            <servlet-container name="default">
                <jsp-config/>
                <websockets/>
            </servlet-container>
            <handlers>
                <file name="welcome-content" path="${jboss.home.dir}/welcome-content"/>
            </handlers>
            <filters>
                <response-header name="server-header" header-name="Server" header-value="WildFly/8"/>
                <response-header name="x-powered-by-header" header-name="X-Powered-By" header-value="Undertow/1"/>
            </filters>
        </subsystem>

...

<socket-binding-group name="standard-sockets" default-interface="public" port-offset="${jboss.socket.binding.port-offset:0}">
        <socket-binding name="management-http" interface="management" port="${jboss.management.http.port:9990}"/>
        <socket-binding name="management-https" interface="management" port="${jboss.management.https.port:9993}"/>
        <socket-binding name="ajp" port="${jboss.ajp.port:8009}"/>
        <socket-binding name="http" port="${jboss.http.port:8080}"/>
        <socket-binding name="https" port="${jboss.https.port:8191}"/>
        <socket-binding name="txn-recovery-environment" port="4712"/>
        <socket-binding name="txn-status-manager" port="4713"/>
        <outbound-socket-binding name="mail-smtp">
            <remote-destination host="localhost" port="25"/>
        </outbound-socket-binding>
    </socket-binding-group>

Loading...